Pomógł: 18 razy Wiek: 44 Dołączył: 26 Maj 2018 Posty: 4435 Skąd: Zduńska Wola/Georgetown
Wysłany: 2023-02-04, 01:28:11
Skopiuję tylko, co już pisałem w części szybkiej, ale tu chyba jest lepsze miejsce.
Gratuluję Lolkowi i wszystkim dobrych miejsc, a także w ogóle wzięcia udziału w konkursie. Zabawa była naprawdę fajna. Pewnie, gdybym zajął 16 miejsce to bym tego nie pisał, ale pretensje miałbym tylko do siebie o to, że coś tam zaniedbałem, lub zaniechałem.
Co do "piorunującej końcówki", o której wspominał Sowa, to po prostu pytania mi pasowały, bo akurat wczoraj przeczytałem te parę ostatnich rozdziałów.
Raz jeszcze dziękuję organizatorom: Chemasowi i Czytalskiemu było trochę nieścisłości z wolnymi zagadkami, ale takie coś się zdarza, jesteśmy tylko ludźmi
Aha, jedyne co mi się nie podoba, to że mam 777 punktów, a chciałem 666 Ale 2 miejsce mi pasuje!
_________________ Drużyna 2
Chemas Forumowy Badacz Naukowy Kinomaniak wychowany na literaturze młodzieżowej
Skopiuję tylko, co już pisałem w części szybkiej, ale tu chyba jest lepsze miejsce.
Gratuluję Lolkowi i wszystkim dobrych miejsc, a także w ogóle wzięcia udziału w konkursie. Zabawa była naprawdę fajna. Pewnie, gdybym zajął 16 miejsce to bym tego nie pisał, ale pretensje miałbym tylko do siebie o to, że coś tam zaniedbałem, lub zaniechałem.
Co do "piorunującej końcówki", o której wspominał Sowa, to po prostu pytania mi pasowały, bo akurat wczoraj przeczytałem te parę ostatnich rozdziałów.
Raz jeszcze dziękuję organizatorom: Chemasowi i Czytalskiemu było trochę nieścisłości z wolnymi zagadkami, ale takie coś się zdarza, jesteśmy tylko ludźmi
Aha, jedyne co mi się nie podoba, to że mam 777 punktów, a chciałem 666 Ale 2 miejsce mi pasuje!
Generalnie już to czytałem
Z przyjemnością jednak czytam jeszcze raz
Tobie Bobrze, jak również wszystkim innym ze swojej strony, jak i za pewne Czytalskiego, dziękuję jeszcze raz za udział,, wyrozumiałość dla organizacji konkursu, która nigdy nie jest idealna.
Przypomnę jeszcze raz, bo być może uciekło w tym natłoku postów, że jak zaczynaliśmy ten konkurs nawet do głowy nam nie przyszło, że będzie taka frekwencja.
Fakt faktem, że była różna, w różnym stopniu niektóre osoby uczestniczyły, ale sumarycznie wyszło super.
Jakby nie patrzeć jest lista 15 uczestników, co wcale nie jest słabym poziomem. Do tego w I wolnym 11 uczestników (chwała Czytalskiemu za super zagadkę zdjęciową, w moim drugim 7, a w trzecim 10. Moim zdaniem dobre wyniki.
Myślę, że Artur powinien być zadowolony.
A najważniejsze, że była fajna zabawa. Zaś moje dąsy i fochy na koniec konkursu dzisiejszego proszę wziąć w niepamięć
Jak już pisałem, jutro chce wrzucić trochę statystyk i co nieco napisać na temat zagadki wolnej mojej a właściwie na temat celów jakie mi przyświecały.
Dobrego dnia Bobrze, bochyba tak to wygląda u Ciebie
Artur Pacuła Twórca Artur Pacuła - autor powieści samochodzikowych
Wysłany: 2023-02-04, 02:56:38
Jestem pod ogromnym wrażeniem i bardzo Wam dziękuję.
Bardzo mi się podobało. To olbrzymie ryzyko dla autora brać udział w takiej atrakcji. Wychodzi na to, że nie zna swojej książki. Tymczasem ja po napisaniu bardzo sporadycznie do nich zaglądam.
Najbardziej podoba mi się towarzyskość spotkania i kompletny brak spinki😀😎
Pomógł: 18 razy Wiek: 44 Dołączył: 26 Maj 2018 Posty: 4435 Skąd: Zduńska Wola/Georgetown
Wysłany: 2023-02-04, 03:41:36
Chemas napisał/a:
Myślę, że Artur powinien być zadowolony.
Artur Pacuła napisał/a:
Bardzo mi się podobało
To dlatego, że konkursownik tym razem działał bez zadyszki Chociaż są tu tacy, którym się podoba jak odpowiedzi pokazują się po półminucie, podobno są większe emocje
Chemas napisał/a:
Dobrego dnia Bobrze, bochyba tak to wygląda u Ciebie
Ja jestem sześć godzin do tyłu, to u Ciebie niedługo rano Dobrego dnia wszystkim!
Dziękuję wszystkim za udział. Frekwencja mnie zaskoczyła, bo choć książka jest klimatem "samochodzikowa" to jednak nie wyszła spod pióra Nienackiego.
Chemasowi dziękuję za wielką pomoc przy liczeniu punktów w sesjach szybkich - to była najczarniejsza robota w całym konkursie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.