Dopiero dotarłem do tego tematu. I jak nigdy nie jeżdżę na targi tak w tym roku byłem. Mam nadzieję, że w tym roku też się uda i będzie okazja na podpis.
_________________ Drużyna 1
Berta von S. Administratorka Wspomagająca nienackofanka
Pomogła: 160 razy Wiek: 51 Dołączyła: 05 Kwi 2013 Posty: 32124 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2022-01-02, 20:39:47 Re: Będę w...
Antracyt napisał/a:
Jako założyciel zacznę od wyjazdu w okolice Warszawy, a dokładnie do Józefowa. Jeśli pogoda pozwoli to zabieram rower i zamierzam pokręcić chwile po okolicy. Będę kręcił się od około 10:00 w okolicy Józefowa. [/b]
Pierwotnie zarezerwowałem okno czasowe w moich planach za ewentualny złot w czerwcu (ktoś mnie kiedyś przekonał, że złoty są zawsze w czerwcu każdego roku ), ale ponieważ na razie nie jest planowany, to jakoś się zapełniło...
Pomogła: 75 razy Dołączyła: 10 Sty 2010 Posty: 17910 Skąd: Tam i z powrotem
Wysłany: 2023-01-14, 12:13:08
Lolek napisał/a:
Pierwotnie zarezerwowałem okno czasowe w moich planach za ewentualny złot w czerwcu (ktoś mnie kiedyś przekonał, że złoty są zawsze w czerwcu każdego roku ), ale ponieważ na razie nie jest planowany, to jakoś się zapełniło
Szkoda.
Faktycznie, bożocielny weekend to dobry termin na zloty i tak było (oprócz czasu pandemicznego).
A zlot tegoroczny...na razie cisza...Borsuk zazwyczaj zaczyna ten temat
_________________ Drużyna 3
Semel scriptum, decies lectum!
Chemas Forumowy Badacz Naukowy Kinomaniak wychowany na literaturze młodzieżowej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.