Od razu chciałbym podziękować forumowiczom, którzy brali w ostatnich dniach udział w przygotowaniu tego materiału! Choć w sumie nie jestem do końca pewien kogo tam zacytowano!
Zapewne mamy tam: Athenais, Teresę van Hagen, Chemasa, Kynokephalosa, miję, darkmana, Kpt. Petersena, Bobra Mniejszego i Czytalskiego!
A także pojawia się twórczość artystyczna Pana Mysikrólika i Lolka!
Wszystkim tym osobom przesyłam "pomógł"!
W tekście zapewne zauważymy kilka usterek, niestety nie mieliśmy okazji na jego wcześniejsze przeczytanie. Ale są one w sumie mało istotne!
Pomogła: 40 razy Wiek: 37 Dołączyła: 19 Sie 2013 Posty: 8039 Skąd: Bath, UK
Wysłany: 2022-11-25, 13:25:23
Trochę mało było czasu, więc jakoś szczególnie sie nie rozpisałam, ale miło, że chociaż fragmenty znalazły się w tekście I chyba miałam mniej pytań, bo mnie pani dziennikarka nie pytała o forum
Pomógł: 28 razy Wiek: 44 Dołączył: 26 Maj 2018 Posty: 5157 Skąd: Georgetown, Ontario
Wysłany: 2022-11-25, 14:47:56
To teraz odgadnijmy kto jest kto w tych wypowiedziach Choć może tylko ja z racji odległości nie kojarzę wszystkich. Najlepsze przede mną
Co istotniejsze, pani Kasia prowadzi jeszcze blog www.oludziach.pl i tam ów artykuł też się ukazał. Na Onecie chyba wyłączyli komentarze (i słusznie...), ale na blogu można napisać swoje odczucia. O archeologu już napisałem
A tak przez ciekawość, jak autorka trafiła do konkretnych forumowiczów?
_________________ Nie chcę pani schlebiać, ale jest pani uosobieniem przygody. Gdy patrzę na panią łowiącą ryby, pływającą po jeziorze, nie wyobrażam sobie, aby istniała bardziej romantyczna dziewczyna.
"Wolność i władza mają tylko jedną wspólną cechę: nadużywanie."
Karol Bunsch
A tak przez ciekawość, jak autorka trafiła do konkretnych forumowiczów.
Czuję się wywołany, bo to ja jej proponowałem. W sumie to poszło na bardzo szybko, bo było mało czasu, więc zaproponowałem tym, co byli wśród aktywnych ostatnio na forum (na dole jest lista ostatnio zalogowanych), dodatkowo postanowiłem "nagrodzić" osoby z ostatniego konkursu (w tym organizatorów), które zaraz po konkursie nie zaginęły.
Oraz ciekawostka, z małymi wyjątkami postawiłem na osoby z krótszym stażem na forum, bo czułem, że wykażą się większym entuzjazmem i świeżością niż stare forumowe zgredy. I chyba się nie pomyliłem.
Bóbr Mniejszy napisał/a:
Co istotniejsze, pani Kasia prowadzi jeszcze blog www.oludziach.pl i tam ów artykuł też się ukazał. Na Onecie chyba wyłączyli komentarze (i słusznie...), ale na blogu można napisać swoje odczucia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.