_________________ Nie chcę pani schlebiać, ale jest pani uosobieniem przygody. Gdy patrzę na panią łowiącą ryby, pływającą po jeziorze, nie wyobrażam sobie, aby istniała bardziej romantyczna dziewczyna.
"Wolność i władza mają tylko jedną wspólną cechę: nadużywanie."
Karol Bunsch
Co do naszego trenera, to jak wygramy z Arabią, to będą zachwyty, jaką to nasz trener wymyślił strategię na mistrzostwa, brzydki ale jakże skuteczny mecz z Meksykiem, potem zwycięstwo z Arabią. Jak nie wygramy, to będzie hejt: ani stylu ani wyniku, zaprzepaszczona szansa z Meksykiem przez defensywną obsesję trenera. Winny wszystkiemu trener.
711 i więcej nie trzeba dodawać. Czegokolwiek, w zasadzie, by nie zrobił.
Al Capone tworzył stołówki dla biednych, nie zmieniało to jednak tego, że był bandytą.
Niestety, w tym kraju tylko sobie lubią gębę frazesami wypełniać i na lewo i prawo klepać o honorze.
Nie przekłada się to na nic, w żadnej chyba ze stref.
Biznes to biznes.
Pomógł: 28 razy Wiek: 44 Dołączył: 26 Maj 2018 Posty: 5157 Skąd: Georgetown, Ontario
Wysłany: 2022-11-24, 14:38:41
aman napisał/a:
hmmm...
711 i więcej nie trzeba dodawać. Czegokolwiek, w zasadzie, by nie zrobił.
Co to ma wspólnego ze słabym meczem z Meksykiem?
aman napisał/a:
Niestety, w tym kraju tylko sobie lubią gębę frazesami wypełniać i na lewo i prawo klepać o honorze.
Nie przekłada się to na nic, w żadnej chyba ze stref.
Biznes to biznes.
Tak jest wszędzie, nie tylko "w tym kraju". Tak jest, bo ktoś to łyka. Czy o honorze, czy o "711".
Ależ genialną drugą połowę rozegrała Brazylia z Serbią!
Oglądałem. W ogóle mam wrażenie, że do tej pory na prawdę klasę piłkarską pokazała tylko Brazylia, taką na jaką liczą kibice. No może też trochę Portugalia, ale to nie to, no i przecież jednak z Ghaną się męczyli.
No i prosze! Właśnie w 8 minucie doliczonego czasu Iran strzelił bramkę Walii! Swoją drogą należało się im, Walia byłą bardzo bardzo słaba.
Zauważyłem, że dużo doliczają czasu na tych Mistrzostwach, 6, 7 , a teraz 9 minut i to często.
PS Ale jaja! I jeszcze druga brama pod sam koniec
Ostatnio zmieniony przez Chemas 2022-11-25, 13:01, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 28 razy Wiek: 44 Dołączył: 26 Maj 2018 Posty: 5157 Skąd: Georgetown, Ontario
Wysłany: 2022-11-26, 16:29:00
To jest to, co Michniewicz mówił: nie liczy się styl, liczy się wynik. Kanada grała w pięknym stylu i co z tego?
Szczęsny dzisiaj był piłkarzem meczu.
Arabi przyzwyczajeni do grzecznego futbolu dużo leżeli w pierwszej połowie, stąd chyba to doliczone 10 minut.
Co mi się nie podoba, to w ogólnym kontekście, dlaczego nasi tak grają "w kratkę"? Raz źle, raz dobrze.
_________________ Drużyna 2
Chemas Forumowy Badacz Naukowy Kinomaniak wychowany na literaturze młodzieżowej
Pełna zgoda. Jest dobrze, zobaczymy jak będzie w mec zu Meksyku z Argentyną.
Co do tych doliczonych minut, nie pamiętam jak było w innych meczach w przypadku pierwszej polowy, ale w chyba każdym meczu, który oglądałem na koniec było doliczane co najmniej 6 minut, może się trafiło 5, a ktoś mi mówł, że i 11 się trafiło. Coś tam słyszałem, że arbitrzy mają zliczane komputerowo czasy przerw i na te podstawie orzekają. Ale nie wiem czy to prawda.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.