Wybrałem dwa miejsca:
Pojezierze Myśliborskie, nie byłem, a wydaje się być urocze mocno podobne do moich okolic.
Loara, no chyba zrozumiałe, zamki i piękna rzeka. Też nie byłem
Wybrałem zamki nad Loarą. Mam taki plan żeby pojechać samochodem do Francji obadać zamki templariuszy. Nie znam francuskiego, nie wiem jak to zrobić, ale plan miałem od dawna. Czyli najbliżej mi do francuskich zamków. A jakieś tam Mazury czy Bieszczady mnie nie ruszają, bo mieszkam w Górach Świętokrzyskich na wsi, obok są bajora, lasy itp.
_________________ Tarasująca zazwyczaj chodnik hałaśliwa gromada
niechlujnie ubranych mężczyzn koło budki z piwem rozstąpiła się przede mną z ogromnym
szacunkiem. Mój avatar to licznik od Ferrari 410.
Ostatnio zmieniony przez Szara Sowa 2022-10-13, 12:00, w całości zmieniany 1 raz
Natomiast w moim przypadku wygrała Ameryka Południowa.
Jakby tak mieć te fundusze na wyprawę, nawet w jakimś stopniu ograniczone to na pewno by pomogło ;)
W innych miejscach bywam, bywałem lebo nie są jakoś mocno odległe, żeby się nie wybrać w przyszłości, bez specjalnego planowania.
_________________ Drużyna 5
-----
AMaN
Ostatnio zmieniony przez aman 2022-10-14, 13:56, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.