Wysłany: 2022-09-24, 11:42:43 Mistrzostwa świata w siatkówce kobiet 2022
Wczoraj Polki pięknie rozpoczęły w Holandii mistrzostwa wygraną z Chorwatkami 3:1.
Następny mecz we wtorek z Tajlandią w Polsce
W grupie mamy jeszcze Dominikanę i Koreę Południową.
Zobaczymy...
Zastanawia mnie tylko dlaczego ten pierwszy mecz był w Holandii a reszta w Polsce. Dziwne to trochę.
Ostatnio zmieniony przez Chemas 2022-09-24, 12:34, w całości zmieniany 1 raz
Również się nad tym zastanawiałem.
Na szczęście jest dobra paka, Korneluk, Górecka, Rózański, no i przede wszystkim Stysiak.
Jednak jestem mocno zdziwiony, że takie problemy są z Koreankami, które podobno są najsłabszym zespołem w grupie.
Za dużo błędów na zagrywce.
Niestety, wszystko to co wcześniej u naszych dziewczyn funkcjonowało doskonale, wczoraj nie za bardzo. Szczególnie słaba zagrywka i słabe wystawianie piłek. Z odbiorem też za dobrze nie było. Blok w miarę funkcjonowała, ale to za mało. Bardzo duża strata punktów z własnych błędów.
Nic się w zasadzie strasznego nie stało, ale szkoda tych wszystkich setowych i małych punktów, bo w dalszych grupach to się będzie bardzo liczyć.
Generalnie coś nie tak z naszymi paniami było, jakaś zapaść psychiczna. Całe szczęście, że na tie-break się przebudziły
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.