Pomógł: 10 razy Wiek: 45 Dołączył: 11 Maj 2022 Posty: 1310 Skąd: Kostrzyn nad Odrą
Wysłany: 2022-08-24, 12:52:39 Model wehikułu - diorama
Za radą Szarej Sowy wrzucam zdjęcia dioramy z części Pan Samochodzik i Templariusze.
Diorama przedstawia Model wehikułu, który jest wzorowany na wehikule przedstawionym w ekranizacji filmowej z 1972r. z Stanisławem Mikulskim jako Panem Tomaszem. Wśród postaci możemy wyróżnić:Harcerz, np. Tell i Pan Tomasz za kierownicą cofającego wehikułu.
Model i figurki zostały wykonane w skali 1/35. Gablotka w skali 1/24. Koszt w przybliżeniu: figurka harcerza wydruk 3D - 40 zł, gablotka - 45 zł, model - 100 zł, kołpaki - wydruk 3D, pozostałe dodatki - ok. 150 zł - czas i praca bezcenne.
Pan Mysikrólik, Dobry wieczór Panie Mysikrólik. Z ogromnym zaciekawieniem obejrzałem dioramę sceny z filmu PS i Templariusze. Czy na dal można tę dioramę u Pana nabyć . Interesuje mnie wersja z figurką harcerza. Prosze o informację , czy dorama jest w pelni pomalowana i przesłana wygląda jak na zdjęciach czy też wymaga jakiegoś mojego działania po jej nabyciu by wygladała tak , jak ta na zdjęciach. Bardzo prosze o info jak mogę ją u Pana nabyć. Pozdrawiam serdecznie z Tarnowa. Paweł Blicharz tel 513 275 568
Pomógł: 10 razy Wiek: 45 Dołączył: 11 Maj 2022 Posty: 1310 Skąd: Kostrzyn nad Odrą
Wysłany: 2022-10-10, 18:25:45
Paweł Blicharz napisał/a:
Pan Mysikrólik, Dobry wieczór Panie Mysikrólik. Z ogromnym zaciekawieniem obejrzałem dioramę sceny z filmu PS i Templariusze. Czy na dal można tę dioramę u Pana nabyć . Interesuje mnie wersja z figurką harcerza. Prosze o informację , czy dorama jest w pelni pomalowana i przesłana wygląda jak na zdjęciach czy też wymaga jakiegoś mojego działania po jej nabyciu by wygladała tak , jak ta na zdjęciach. Bardzo prosze o info jak mogę ją u Pana nabyć. Pozdrawiam serdecznie z Tarnowa. Paweł Blicharz tel 513 275 568
Witam. To jest jedna i ta sama diorama, ostatnie zdjęcia przedstawiają finalny efekt z harcerzem. Jednakże diorama na dzień dzisiejszy nie jest na sprzedaż. Pozdrawiam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.