Wysłany: 2022-08-10, 19:45:18 Spotkanie w Złocieńcu
Z okazji naszego przejazdu przez pojezierze Drawskie wpadliśmy do Złocieńca i spędziliśmy sympatyczne półtorej godziny w towarzystwie naszego forumowego kolegi Chemasa.
Zdjęcie jako dowód
Resized_20220810_140045.jpg
Plik ściągnięto 94 raz(y) 226,58 KB
_________________ Nie chcę pani schlebiać, ale jest pani uosobieniem przygody. Gdy patrzę na panią łowiącą ryby, pływającą po jeziorze, nie wyobrażam sobie, aby istniała bardziej romantyczna dziewczyna.
"Wolność i władza mają tylko jedną wspólną cechę: nadużywanie."
Karol Bunsch
Potwierdzam było bardzo sympatycznie. Zasadniczo przyjazdu się spodziewałem, więc wielkiego zaskoczenia nie było. Ale emocje były. Połaziliśmy trochę po najbliższej okolicy. Kościół NMP, wzgórze zamkowe bez zamku niestety, rzeka Drawa, Park Żubra z unikalnymi pomnikami przyrody, rynek, który bardzo się gościom spodobał. W sumie jakieś dwie godzinki.
Mam nadzieję, że bezpiecznie dojechaliście w okolice Człuchowa.
Jest jeszcze więcej zdjęć i mam nadzieję, że zamieścisz je w tym wątku.
_________________ Nie chcę pani schlebiać, ale jest pani uosobieniem przygody. Gdy patrzę na panią łowiącą ryby, pływającą po jeziorze, nie wyobrażam sobie, aby istniała bardziej romantyczna dziewczyna.
"Wolność i władza mają tylko jedną wspólną cechę: nadużywanie."
Karol Bunsch
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.