Początek interesujący, później trochę gorzej, ale od połowy trudno się oderwać.
Książka na jeden wieczór, chociaż mi zajęła 2, bo pierwszego wieczoru odwiedził mnie kolega z "Panem Tadeuszem" i musieliśmy go razem przeczytać.
W drodze z Juraty zatrzymaliśmy się właśnie w Tleniu i spędzimy tu nocleg. Już nie za bardzo pamiętam, co tu było opisane, czego szukać, jakich śladów. Kojarzy mi się jakiś ośrodek wczasowy, gdzie urlop spędzała Anna M. Kiedyś w internecie znalazłem stare zdjęcie jakiegoś budynku kawiarni nad jeziorem, czy coś w tym stylu, ale teraz na spacerze nie zauważyłem niczego takiego. No cóż, trochę lat minęło, odkąd Labuda pożegnał się że światem.
_________________ I znowu polski rycerz dumnie podejmuje złotą rękawicę
Berta von S. Administratorka Wspomagająca nienackofanka
Pomogła: 160 razy Wiek: 51 Dołączyła: 05 Kwi 2013 Posty: 32320 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2022-08-08, 01:22:05
michaŁ napisał/a:
W drodze z Juraty zatrzymaliśmy się właśnie w Tleniu i spędzimy tu nocleg. Już nie za bardzo pamiętam, co tu było opisane, czego szukać, jakich śladów. Kojarzy mi się jakiś ośrodek wczasowy, gdzie urlop spędzała Anna M. Kiedyś w internecie znalazłem stare zdjęcie jakiegoś budynku kawiarni nad jeziorem, czy coś w tym stylu, ale teraz na spacerze nie zauważyłem niczego takiego. No cóż, trochę lat minęło, odkąd Labuda pożegnał się że światem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.