Pomógł: 9 razy Wiek: 41 Dołączył: 15 Maj 2009 Posty: 6880 Skąd: Zagłębie Dąbrowskie
Wysłany: 2019-06-03, 07:33:07
Kpt Petersen napisał/a:
Ostatecznie 6, bardzo dobre miejsce
Gdyby nie trochę gorsze dni (wtorek, środa w tym tygodniu) to miał szansę na 4 miejsce, podium raczej poza zasięgiem.
Rafał zwykle ma gorsze te najtrudniejsze etapy. To znakomity kolarz, ale w najtrudniejszych momentach są od niego lepsi.
Poza tym to co zrobiła Niewiadoma po tym wypadku, to szacun wielki!
Wysłany: 2022-07-31, 09:55:46
Katarzyna Niewidoma jedzie świetnie. 7 trudny, górski etap rozegrała po mistrzowsku i jest 3 w generalce przed ostatnim dzisiejszym, nie bez szans na miejsce 2
Sport mnie nie interesuje kompletnie. Ale raz widziałem na żywo jakiś wyścig. To były lata 70-te . Kolarze musieli jechać drogą E-7 czyli tą Gdańsk -Warszawa- Kraków. Tylko mi mignęli , niewiele zobaczyłem .
Jako nastolatek przejechałem rowerem- podobnym do kolarki coś koło 100km w jeden dzień . Nawet nie było tak ciężko . Rowerem zawsze lubiłem jeździć , ale jako transportem , nie w celach ścigania się . Teraz też szukam używanego roweru , jeden kolarka , drugi na drogi gruntowe- do jazdy po lesie .
_________________ Tarasująca zazwyczaj chodnik hałaśliwa gromada
niechlujnie ubranych mężczyzn koło budki z piwem rozstąpiła się przede mną z ogromnym
szacunkiem. Mój avatar to licznik od Ferrari 410.
Ostatnio zmieniony przez Berkut 2022-08-04, 13:37, w całości zmieniany 2 razy
Tegoroczny Tour de Pologne jednak mało interesujący. Wydaje mii się że trasa była ustawiona pod zwycięstwo Kwiatkowskiego (etapy pagórkowate, o wszystkim decydowała czasówka pod górę) a Kwiatkowski się przed startem wycofał
Berkut napisał/a:
Sport mnie nie interesuje kompletnie. Ale raz widziałem na żywo jakiś wyścig. To były lata 70-te . Kolarze musieli jechać drogą E-7
No kolarstwo kobiet jest ciekawsze . Sport kojarzy mi się ze szmalem , reklamami , sterydami. Takie coś jak na filmie już bardziej mi się podoba , mam wrażenie że to mniejsza komercja .
_________________ Tarasująca zazwyczaj chodnik hałaśliwa gromada
niechlujnie ubranych mężczyzn koło budki z piwem rozstąpiła się przede mną z ogromnym
szacunkiem. Mój avatar to licznik od Ferrari 410.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.