Pomogła: 37 razy Wiek: 36 Dołączyła: 19 Sie 2013 Posty: 7900 Skąd: Bath, UK
Wysłany: 2022-01-13, 20:00:01
Ja najpierw trafiłam na nieistniejącą już stronę Piotreeka, bo szukałam informacji o miejscach samochodzikowych. Tam też odbywały się zloty w Jerzwałdzie, ale jakoś nie mogłam się zebrać, żeby pojechać. Potem nie pamiętam jak, ale jakoś naturalnie znalazłam wątek o zlocie w Moryniu na forum, ale nie zdecydowałam się jechać przez pół Polski na spotkanie z ludźmi, których nigdy w życiu nie widziałam na oczy (bo pewnie wariaci i zboczeńcy ). Ale forum zaczęłam obserwować i po kilku miesiącach dojrzałam, żeby się zapisać A potem już poszło
Okazało się poniewczasie, że dziewczyna nie miała nic wspólnego z forum. Toteż nie zaglądałem tu przez 6 lat. Dopiero niecałe 2 lata temu natknąłem się niechcący na konkurs muzyczny Muzygoga.
Ostatnio zmieniony przez Dart 2022-01-14, 20:11, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 10 razy Wiek: 45 Dołączył: 11 Maj 2022 Posty: 1307 Skąd: Kostrzyn nad Odrą
Wysłany: 2022-05-15, 16:24:13
Wypadało by napisać również z mojej strony. Drogę wskazał "wujek Google" - jak większości z Was, gdy czegokolwiek szukaliście na temat Pana Samochodzika. Ja wówczas szukałem w necie książek kontynuacji, trafiłem na forum - było to kilka lat temu, tak dawno, że nawet najstarsi górale już nie pamiętają . Wielokrotnie zaglądałem, później były suche kilka lat z tematem, trochę czytałem kontynuacyjne tomy, aż od kilku miesięcy wstecz mam więcej czasu to znów powróciłem do książek. Więc jestem.
_________________ Drużyna 4
Ku przygodzie...
Ostatnio zmieniony przez Pan Mysikrólik 2022-05-15, 16:35, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.