My właśnie do samego Tumu. Więc jeśli można z grubsza określić godzinę spotkania w Tumie, to byłbym wdzięczny.
Ale OK, jak wszystkim bardziej pasuje 15:00, to może być.
Berta von S. Administratorka Wspomagająca nienackofanka
Pomogła: 151 razy Wiek: 50 Dołączyła: 05 Kwi 2013 Posty: 31212 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2022-05-12, 00:01:16
irycki napisał/a:
Strasznie późno
Myślałem że to będą okolice 12:00, 13:00...
Ale OK, jak wszystkim bardziej pasuje 15:00, to może być.
No dobra, udało się przyspieszyć wyjazd - to w Tumie ok. 13.00.
Nie chcę pani schlebiać, ale jest pani uosobieniem przygody. Gdy patrzę na panią łowiącą ryby, pływającą po jeziorze, nie wyobrażam sobie, aby istniała bardziej romantyczna dziewczyna.
"Wolność i władza mają tylko jedną wspólną cechę: nadużywanie."
Karol Bunsch
Pomógł: 8 razy Wiek: 39 Dołączył: 07 Maj 2014 Posty: 1115 Skąd: EZG
Wysłany: 2022-05-17, 15:55:00
Antracyt napisał/a:
Pozwolę sobie do tego tematu przekierować informacje o spotkaniu w dniu 21.05.2022 r.
Proponuje wszystkim przybycie do Kutna najpóźniej do godziny 11:15 tak żeby zdążyć na pociąg do Łęczycy, który odjedzie o 11:34. Tuż przed dwunastą będziemy w Łęczycy i możemy ruszyć pieszo lub rowerami w stronę Tumu.
Zmotoryzowanym rowerowiczom polecam zostawienie aut w Kutnie i wspólny przejazd pociągiem do Łęczycy i rowerem do miejsca parkowania.
Jak widać, wielkoskalowe opady właśnie się kończą i następne wystąpią dopiero wieczorem. Możliwe są jedynie opady konwekcyjne - możliwe to nie znaczy że wystąpią. Temperatura powyżej 15 stopni. Nie jest źle
prognoza.png
Plik ściągnięto 1 raz(y) 176,88 KB
Pomogła: 68 razy Dołączyła: 10 Sty 2010 Posty: 17004 Skąd: Tam i z powrotem
Wysłany: Dzisiaj 9:02:54
irycki napisał/a:
Prognoza ICM dla Kutna (dla Łęczycy nie mają).
Jak widać, wielkoskalowe opady właśnie się kończą i następne wystąpią dopiero wieczorem. Możliwe są jedynie opady konwekcyjne - możliwe to nie znaczy że wystąpią. Temperatura powyżej 15 stopni. Nie jest źle
Z aplikacji:
Screenshot_20220521-090000~2.png
Plik ściągnięto 3 raz(y) 728,11 KB
Wysłany: Dzisiaj 15:40:53
No i niestety pogoda załatwiła plany...
Antracyt - może tu zajrzysz, bo telefonicznie jakoś nie udaje się skontaktować.
Jest koncepcja, żeby jutro spróbować. Co Ty na to?
Jutro ma być 10 stopni... Może po prostu przełożyć na jakiś bardziej sprzyjający termin. Raczej o tej porze roku to może być już tylko cieplej.
Ostatnio zmieniony przez irycki Dzisiaj 15:54, w całości zmieniany 1 raz
Berta von S. Administratorka Wspomagająca nienackofanka
Pomogła: 151 razy Wiek: 50 Dołączyła: 05 Kwi 2013 Posty: 31212 Skąd: Warszawa
Wysłany: Dzisiaj 15:57:29
irycki napisał/a:
Jutro ma być 10 stopni... Może po prostu przełożyć na jakiś bardziej sprzyjający termin. Raczej o tej porze roku to może być już tylko cieplej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.