Pomógł: 48 razy Wiek: 52 Dołączył: 26 Maj 2015 Posty: 11391 Skąd: Mikołów
Wysłany: 2022-05-10, 18:32:51
Kolejny tydzień pieszo:
1. Berta von S - 43,39 km
2. dart - 22,32 km
3. Rólka - 20,27 km
4. Darkman - 17,91 km
5. Szara Sowa - 16,55 km
6. misia - 14,44 km
7. Czytalski - 14,18 km
8. Marcin NN - 13,13 km
9. MarcinB - 11,99 km
10. Teresa van Hagen - 9,52 km
11. Kozak - 5,73 km
12. Antracyt - 5,09 km
13. Hrabia von Klodzko - 2,51 km
14. Peter770 - 0 km
14. Czarny Wojtek - 0 km
14. Krzysztof - 0 km
14. Mija - 0 km
Pomógł: 48 razy Wiek: 52 Dołączył: 26 Maj 2015 Posty: 11391 Skąd: Mikołów
Wysłany: 2022-05-10, 19:28:08
Na szczęście, w wersji na komputer nadal mam wszystkich znajomych. Podsumowań nie robię na komórce ,tylko ręcznie, mam nadzieje że za chwilę wszystko wróci. Nie załamujmy się!
Tak, zupełnie przy okazji. Aplikacje map my... oszukują bardzo dużo na dystansie na niekorzyść użytkownika. Przetestowałem to na znormalizowanych trasach na zawodach. Garmin, Strava też odstaje. Jedyna aplikacja, która pokazała na 5 km chodu (biegu) właściwy wynik to Runkeeper. Pomylił się tylko 10 m na niekorzyść. Ale ma tendencję do ciągłego zawieszania się.
Z kolei wszystkie map my... często kręcą się w kółko przy małym spacerku i dodają w gratisie parę metrów, jak się wyjdzie na zakupy albo z psem.
Ostatnio zmieniony przez Dart 2022-05-10, 19:41, w całości zmieniany 3 razy
Ja od dobrego miesiąca nie mogłem dokonać aktualizacji w komórce: mieliło, mieliło i się aktualizacja nie ściągała, więc dałem sobie spokój, a teraz nie wiem czy jest sens w ogóle próbować. Bo rozumiem, że dostajemy nową, czystą aplikację?
A może jednak jest tam teraz więcej dobrych opcji dot. zawodów?
Na pewno działa sprawniej. Przedtem często nie zapisywała treningów. Ustawienia, za wyjątkiem rywalizacji, są te same. Na razie sekcja rywalizacji wygląda dziwnie, zachowały się niektóre, większa część jest archiwalnych.
Ostatnio zmieniony przez Dart 2022-05-10, 20:47, w całości zmieniany 1 raz
Jak ja bym wiele dał by jakoś bliżej mieszkać. Logistycznie to ten wyjazd do Łęczycy jest dla mnie o dziwo trudniejszy niż na Zlot. Tym bardziej, że byłby to wyjazd na jeden dzień. Nie dam rady niestety.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.