Czytałem tylko jedną kontynuację - oczywiście tę dziejącą się w moim mieście i okolicach czyli "Truso" Maćka Horna. Była dobra, ale nie wiem jak reszta z tych 150 ma się jej poziomu.
Przeczytałem coś koło 15 kontynuacji . Styl pisania jest nie dla mnie . Nie chodzi o mityczny PRL. Mogę czytać książki co mają po 100 czy 200 lat -czyli kompletnie nie moje czasy , a jednak czyta się normalnie . Ale kontynuacje mogą odnosić się do miejsc czy zdarzeń o których nie wiem - do dla mnie to jest kontynuacją samochodzików (miejsca , zdarzenia itp). Dałem odpowiedź że kontynuacje są słabe -nie podobają mi się .
_________________ Tarasująca zazwyczaj chodnik hałaśliwa gromada
niechlujnie ubranych mężczyzn koło budki z piwem rozstąpiła się przede mną z ogromnym
szacunkiem. Mój avatar to licznik od Ferrari 410.
Ostatnio zmieniony przez Berkut 2022-10-13, 04:10, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.