Zrobiłabym konkurs jesienny (jesienią)
Mam kilka pomysłów.
Czy byliby chętni do udziału w konkursie z serialu RANCZO?
Mają nakręcić kontynuację, to temat byłby aktualny.
Jeśli nie będzie zainteresowania, to wymyślę coś innego...
Również jestem za. Swego czasu serial oglądałem uważnie, ale do pewnego momentu. Pod koniec za bardzo moim zdaniem przesadzono z postacią Lucy i niestety w moich oczach poziom spadł nieco. Ale i tak uważam ten serial za jeden z lepszych. Temat jednak faktycznie rozległy.
O kontynuacji nawet nie wiedziałem, moim skromnym zdaniem nie powinno jej być, bo będzie na siłę.
Poza Ranczo jest jeszcze jeden ciekawy serial, a właściwie nie tylko serial, ale cykl:
"U Pana Boga..." Bromskiego
Klimatycznie zbliżony, a chyba jeszcze bardziej klimatyczny.
Można by się zastanowić nad konkursem na jego temat.
Jednak i tak uważam, że ciekawszy konkurs byłby z Rancza, aby tylko nie było zbyt szczegółowych pytań.
Ostatnio zmieniony przez Kozak 2021-10-08, 08:56, w całości zmieniany 1 raz
Chemas Forumowy Badacz Naukowy Kinomaniak wychowany na literaturze młodzieżowej
Pomogła: 165 razy Wiek: 51 Dołączyła: 05 Kwi 2013 Posty: 32468 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2021-10-09, 15:48:16
She napisał/a:
Berta von S. napisał/a:
Chemas napisał/a:
Może "Wakacje z duchami" lub "podróż za jeden uśmiech"?
Z tego to bym zrobiła taki "normalny" konkurs - czyli szybki.
Świetny pomysł! Zrób to
Eeee... Się niezrozumiale wyraziłam... Ja do prowadzenia szybkich konkursów nie nadaję się, kompletnie, pogubiłabym się po 5 minutach i pogryzła uczestników. To pomysł był ino, w nadziei, że ktoś się podejmie.
Pomógł: 8 razy Dołączył: 13 Lip 2016 Posty: 96 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: 2021-10-16, 16:11:16
Berta von S. napisał/a:
To pomysł był ino, w nadziei, że ktoś się podejmie.
Co do "Podróży ..."
Jak trudny w Waszych wyobrażeniach miałby być ten ew. konkurs:
- lajcik czyli wszyscy to wiemy,
- noo, wiem sporo,
- siekiero-kiler, nikt nie zna wszystkich odpowiedzi,
- tryb mieszany czyli łatwe, trudne i kilery w jednym ?
O "Podróży Za jeden Uśmiech" obecnie wiem sporo ew. mógłbym ułożyć szereg pytań w np. kilku turach z kilkudniowym czasem na odpowiedź, ale nie bardzo chciałbym się podjąć ocen odpowiedzi (już kiedyś pisałem - siekiera ze mnie ;-| ).
Stąd jeśli ktoś podjąłby się sprawdzania/uznawania odpowiedzi to porozmawiajmy na ten temat.
Zrobimy (chyba) konkurs z filmu Wyspa Złoczyńców. Z Machulskim.
Ale w takim razie byłby to konkurs samochodzikowy, a wtedy wypadałoby zrobić go porządnie, z reklamą, rezerwacją terminu, odpowiednią liczbą pytań, z ikonkami...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.