Wysłany: 2021-06-13, 13:10:30 Mistrzostwa Europy w piłce nożnej 2021 typerek!
Zapraszam do typerka Mistrzostw Europy w piłce nożnej 2021!
Obstawiamy tylko mecze Polski i Słowacji!
Zasady są proste: wytypowany dokładny wynik = 3 pkt., a wytypowany zwycięzca lub remis = 1 pkt.
nie wiem, czy uda mi się dalej uczestniczyć w zabawie
Musisz! Bez Ciebie nie ma zabawy
darkman napisał/a:
jeszcze nie było meczu a już jakieś restrykcje planowane
Ah...ciśnienie podniosły mi wypowiedzi słowackich piłkarzy traktują nas lekceważąco. Niestety, ale innego Słowaka nie znam, a więc Lolek musi ścierpieć ekscytację kibica
Nie oglądam zbyt często piłki nożnej, tylko sporadycznie, więc nie próbuję zgadywać, jaki będzie wynik meczu.
Mam nadzieję, że Šatka nie pomyli się, kim jest jego przeciwnik. Ale razem ze Škriniarem prawdopodobnie będzie im ciężko bronić Lewandowskiego.
Na pewno dostaniemy jeden gol, może dwa. Chciałabym, żebyśmy wam też strzelili gola, ale obawiam się, że będzie najwyżej jeden.
Polska : Słowacja - 2:1
Ah...ciśnienie podniosły mi wypowiedzi słowackich piłkarzy traktują nas lekceważąco.
lekceważenie przeciwnika to bardzo niesportowe zachowanie ale może mają trochę racji, ja bardzo chciałbym wierzyć, że nasz trener wie co robi, natomiast jego dotychczasowe poczynania jakoś mnie nie przekonują, że jest tak w istocie.
A jeden Lewandowski to za mało, żeby wygrać mecz.
ciśnienie podniosły mi wypowiedzi słowackich piłkarzy traktują nas lekceważąco
Dokładnie to samo przeczytałem w naszej prasie od Polaków.
W rozmowie z naszą gazetą dziennikarz polskiego radia Wojciech Stobba twierdzi, że nie ma możliwości, aby Polska przegrała.
Widziałem w różnych polskich dyskusjach internetowych, że ludzie również lekceważą naszą reprezentację. I że wszyscy w Polsce się z nas śmieją...
Ostatnio zmieniony przez Szara Sowa 2021-07-21, 08:41, w całości zmieniany 1 raz
a ja się nie śmieję, mecz trzeba wygrać na boisku, a nie w prasie, radio, telewizji czy też w internecie. I żadne pompowanie balonika przed meczem nie usprawiedliwia wyśmiewania czy też lekceważenia przeciwnika.
Dokładnie to samo przeczytałem w naszej prasie od Polaków.
W rozmowie z naszą gazetą dziennikarz polskiego radia Wojciech Stobba twierdzi, że nie ma możliwości, aby Polska przegrała.
Widziałem w różnych polskich dyskusjach internetowych, że ludzie również lekceważą naszą reprezentację. I że wszyscy w Polsce się z nas śmieją...
Pierwszy raz słyszę, aby w Polsce wyśmiewano się z drużyny Słowackiej. Więcej jest obaw, czy Polska drużyna pokarze się z dobrej strony i wygra mecz
Ostatnio zmieniony przez Szara Sowa 2021-07-21, 08:42, w całości zmieniany 1 raz
Więcej jest obaw, czy Polska drużyna pokaże się z dobrej strony i wygra mecz
Tego też i ja się obawiam, a jak na razie nie ufam w cudowne umiejętności nowego trenera. Za krótko się znamy a i on zbyt krótko zna naszych piłkarzy.
W pięciu dotychczasowych meczach tak różne ustawienia, że i sami zawodnicy są mocno zdezorientowani.
Jedno natomiast jest pewne: sztab trenerski naszych przeciwników (nie wrogów ) w tym także trenerów Słowacji nie ma łatwego zadania.
Jak tu opracować taktykę, na Polaków, którzy wyjdą w kompletnie nieprzewidywalnym składzie, że o taktyce już nie wspomnę?
To dziennikarze próbują podgrzać atmosferę i napuszczać. Swego czasu "Fakt" się w tym specjalizował. Też nie słyszałem alby się ktoś ze Słowaków wyśmiewał.
A nasi? Mogę się mylić, ale czy za nowego trenera nie wygrali czasem tylko jednego meczu, z...Andorą?
ak na razie nie ufam w cudowne umiejętności nowego trenera
Wiemy, że nic nie wiemy aczkolwiek spodobała mi się jedna rzecz. Jest to trener, który w końcu karci obrońców za głupie rozgrywanie piłki. Glik - Bednarek - Szczęsny - Bednarek - Bereszyński - Glik - Rybus... Już patrzeć na to nie mogę. Ktoś trafnie zauważył, że w większości mają 30 lat, a on ich musi uczyć podstaw
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.