Dobra to ja się rozejrzałem i proponuję jeszcze
Leszek Herman "Zbawiciel"
'Zbawiciel' nie przejdzie, bo tam przeklinają, przez co odbiorca nie będzie właściwy ...
Choć książka mz. nie powinna zostać niezauważona, bo jest przede wszystkim ciekawa i wciągająca
PS. Nawet mimo tego, iż 'samochodzikowatości' jej jednak brakuje ...
Ostatnio zmieniony przez Robert 2021-03-02, 23:58, w całości zmieniany 1 raz
Dobra to ja się rozejrzałem i proponuję jeszcze
Leszek Herman "Zbawiciel"
'Zbawiciel' nie przejdzie, bo tam przeklinają, przez co odbiorca nie będzie właściwy ...
Choć książka mz. nie powinna zostać niezauważona, bo jest przede wszystkim ciekawa i wciągająca
PS. Nawet mimo tego, iż 'samochodzikowatości' jej jednak brakuje ...
No właśnie miałem się dopytać. Nie znam najnowszej książki Hermana, ale dwie inne które czytałem to zupełnie nie ta grupa docelowa, choć książki mocno wciągające.
Czyli aktualizujemy:
1. Artur Pacuła - „Gdzie jest dukat króla Zygmunta?”
2. Marta Karwowska, Katarzyna Rygiel - „Klątwa Lucyny, czyli Tarapaty 2”
3. Marta H. Milewska - „Mietek i skarb Wejhera”
4. Malwina Ferenz - „Na miłość boską!”
5. Adam Michejda - „Pilny na tropie. Tajemnica Canaletta”
6. Jacek Mariusz Wicher - „Tajemnica starego kurhanu”
7. Łukasz Supel - „Pocztówka z Grunwaldu”
8. Adam Michejda - „Pilny na tropie. Gwiazda Północy”
9. Leszek Herman - „Zbawiciel”
10. Marek Żelech - "Okruchy przeszłości"
Czasem korzystam sobie z tej konkursowej listy, aby znaleźć coś ciekawego do czytania. I tak oto wpadła mi na półkę książka, zgłoszona pod numerem 4. Miejscem akcji jest moje rodzinne miasto, Wrocław. I, chociaż wątki tam poruszone, znam już z warmińskich części Igi Karst, to naprawdę miło się czytało.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.