Tak, wypróbowałem różne VPN z całego świata, wszędzie jest tak samo. Nawet z polskiego adresu IP.
Może mam bardzo ścisłą ochronę na moim komputerze, ponieważ z nim pracuję, ale CAPTCHA jest po stronie serwera.
Nieważne, nie ma potrzeby, aby to rozwiązać. Jeśli naprawdę chcę, to jakoś wejdę na forum.
Próbowałem: to nie robi tego na komputerze mojego syna ...
Czyli jednak coś u Ciebie. Z tego co wiem to forum nie ma captchy, musi coś być gdzie indziej.
_________________ Nie chcę pani schlebiać, ale jest pani uosobieniem przygody. Gdy patrzę na panią łowiącą ryby, pływającą po jeziorze, nie wyobrażam sobie, aby istniała bardziej romantyczna dziewczyna.
"Wolność i władza mają tylko jedną wspólną cechę: nadużywanie."
Karol Bunsch
Pomogła: 81 razy Dołączyła: 10 Sty 2010 Posty: 18778 Skąd: Tam i z powrotem
Wysłany: 2020-10-07, 14:22:46
Ja mam dosyć częste problemy z logowaniem, jak jestem w Niemczech. Albo mnie wyrzuca, albo bardzo długo się ładuje.
Obojętnie- na komputerze, czy na telefonie.
Pomógł: 28 razy Wiek: 44 Dołączył: 26 Maj 2018 Posty: 5157 Skąd: Georgetown, Ontario
Wysłany: 2020-10-07, 14:43:35
Tak, to musi być coś na Twoim kompie Ja loguję się z dość daleka, z dwóch, trzech urządzeń i nigdy tego nie miałem.
A jak już się zalogujesz, to zaznaczasz żeby Cię zapamiętało? Jeśli nie, to może spróbuj. Ale w pierwszej kolejności sprawdź wirusy i "malware".
_________________ Drużyna 2
Ostatnio zmieniony przez Bóbr Mniejszy 2020-10-07, 14:50, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.