Wysłany: 2008-08-15, 00:00:38 Wyspa Złoczyńców, Księga Strachów. Pojezierze.
Witam.
Mam na wymianę dwie książki z serii Pan Samochodzik i... . Wiem, że książki nie są warte bardzo wiele. Mogę zamienić np. dwie za jedną (+ dopłata). Myślę, że się dogadamy .
Jedną z nich jest książka otwierająca serię: Wyspa Złoczyńców. Książka w stanie dobrym, rogi delikatnie podniszczone, tak samo kant. Kartki kompletne, nie rozklejają się. Wydawnictwo Pojezierze, seria kolorowa, rok 1988.
Druga to Księga strachów. Książka w nieco lepszym stanie niż Wyspa... Nie rozkleja się, wszystkie strony, okładka lekko podniszczona. Rocznik 1989, seria kolorowa.
Mogę zrobić zdjęcia książek, jeśli ktoś będzie zainteresowany.
Co mnie interesuje w zamian? Dagome iudex, Pierwsza przygoda.../Pozwolenie... , z białej serii: Złoczyńcy, Templariusze ( ), Dwór bądź Nowe przygody.
Jeśli jest ktokolwiek będzie chciał dobić targu, proszę niech da znać na maila/priv. (Jutro wyjeżdżam akurat. Wracam 27.08, więc proszę się nie denerwować jeśli do tego czasu nie odpiszę)
Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony przez Paweł 2008-08-15, 00:01, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.