Pomógł: 24 razy Wiek: 49 Dołączył: 26 Maj 2015 Posty: 10529 Skąd: Mikołów
Wysłany: 2019-08-05, 10:01:32
Jestem zwykłym użytkownikiem, a nie raz zmieniałem w rywalizacji rowerowej, gdy ktoś mi zwrócił uwagę na błąd w podsumowaniach, ostatnio Berta zaprotestowała że nie policzyłem jej kilometrów. Jej post był ostatni, a ja mogłem edytować, no chyba że dla tego że jestem autorem tego tematu...
Czyli najbardziej samochodzikowym samochodzikiem jest " Złota rękawica" . Raczej nic dziwnego skoro to ostatnia z "kanonicznych" (z UFO już jest marudzenie że coś z nim nie tak).
Tajna broń Tomasza wehikuł zostaje podniesiony do kwadratu , szkwał-krasula , ma też swoją historię sekretną ,jest lepsza od nowoczesnych jachtów ładnie pomalowanych , z ładnymi nazwami . Kobieta DD to coś jak CC , BB czyli ikona popkultury i piękna kobieta . "Święty" to ikona popkultury jak Predator ,Terminator czy Bond. Batura z osiłkami , dzieci Kika i psycholog , mazury ,lato .
Fałszywa tożsamość Bajeczki , starokawalerstwo Tomasza , wątki damsko męskie , matrymonialne . No i jeszcze pan samochodzik walczy z bandytami wręcz ,do spółki że świętym , nawet zna się na broni , ma P-64 o numerze xxxx ( Nienacki miał broń , nie wiem czy wtedy czy dużo później -czy ten numer był faktycznym numerem jego klamki).
Historyczna tajemnica i to średniowieczno -współczesna .
No i oczywiście jedzenie , picie ,papierosy : Sporty , Marlboro, Earl Grey, jajecznica itp.
Tym razem to nie Tomasz wyjechał za granicę , ale wielki świat zachodu jest w Polsce na mazurach -czyli lepiej się nie da.
_________________ Tarasująca zazwyczaj chodnik hałaśliwa gromada
niechlujnie ubranych mężczyzn koło budki z piwem rozstąpiła się przede mną z ogromnym
szacunkiem.
Ostatnio zmieniony przez Berkut 2019-08-29, 11:20, w całości zmieniany 3 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.