Ostatnio zmieniony przez Aldona 2019-02-12, 14:12, w całości zmieniany 1 raz
Berta von S. Administratorka Wspomagająca nienackofanka
Pomogła: 136 razy Wiek: 49 Dołączyła: 05 Kwi 2013 Posty: 30097 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2019-02-13, 00:53:13
Aldona napisał/a:
Jakiś? Wyśmienity!
Bardzo ładny.
Wysłany: 2019-04-27, 14:58:02
W następny weekend będziemy gościć z Milady, u siebie nad Zalewem Zegrzyńskim, państwa Nietajenków z przychówkiem. W sobotę 4 maja planujemy ognisko. Gdyby ktoś miał ochotę posiedzieć z nami przy buzującym ogniu proszę o informację na priv. Ognisko rozpalimy pewnie nie wcześniej niż o 19ej.
W pierwszy czerwcowy weekend rodzina Washów przybywa do Bydgoszczy.
Wypada pochwalić takich rodziców, którzy wiedzą dokąd zabrać córkę na Dzień Dziecka
Czy ktoś ma ochotę dołączyć do bydgoskiego spotkania?
Na zachętę dodam, że swoją obecność potwierdził już Czcibor, który spotka się z nami, pokaże kilka znalezisk i zaprowadzi nas w bardzo ciekawe miejsca ...
Pomogła: 50 razy Dołączyła: 10 Sty 2010 Posty: 16973 Skąd: Tam i z powrotem
Wysłany: 2019-06-11, 20:22:13
Najbliższy weekend spędzam w Radomiu.
Nie wiem, czy ktoś z forumowiczów tam mieszka/bywa. Jeśli tak, zapraszam na wspólną kawę czy inne napoje chłodzące.
Ostatnio zmieniony przez She 2019-06-11, 20:22, w całości zmieniany 1 raz
Tylko akurat mnie nie było w Warszawie, więc na bank majonez by się zepsuł.
Gdyby kiedyś był taki problem, to bezpański majonez chętnie przygarnę
A ja w pierwszy lipcowy weekend (słowo to pochodzi od łyku świeżego powietrza ) będę wreszcie w dolinie Loary. Zastanawiam się: Chenonceau czy Chambord? :-)
Czy ktoś jeszcze może będzie próbował w tym czasie skraść jakiś obraz?
Wysłany: 2019-07-08, 11:19:02
Witajcie poszukiwacze przygód
Czy ktoś z szanownego grona odwiedza w przyszłym tygodniu tj. 15-20 lipca 2019r. okolice Jezioraka (dokładnie Siemiany)? Mam zamiar się poszwendać po terenie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.