PanSamochodzik.net.pl Strona Główna
FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy Rejestracja  Album  Zaloguj


Poprzedni temat :: Następny temat
Brak polskich znaków przy pisaniu wiadomości
Autor Wiadomość
Athenais 
Twórca
Autorka tomiku poezji



Pomogła: 11 razy
Wiek: 32
Dołączyła: 19 Sie 2013
Posty: 4040
Skąd: Bath, UK
Wysłany: 2019-03-11, 12:51:17   Brak polskich znaków przy pisaniu wiadomości

Nie wiem, czy to tylko kwestia mojej przeglądarki (bo po ostatniej aktualizacji wiele stron przestało mi działać, takich które potrzebują uwierzytelniania, typu bank), więc coś na pewno jest z nią nie tak, ale na forum, pomimo aktywnej polskiej klawiatury, nie mogę pisać polskich znaków (na wszystkich innych stronach działa bez problemu), a opcja z tyldą jest dość uciążliwa :/
_________________


Quidquid agis, prudenter agas et respice finem
 
 
Hebius 
Fanatyk Samochodzika



Pomógł: 3 razy
Wiek: 50
Dołączył: 06 Wrz 2017
Posty: 1242
Skąd: Kętrzyn, Polska
Wysłany: 2019-03-12, 01:14:42   

Sprawdź w forumowym profilu, czy ci się przypadkiem język nie przestawił na angielski.
_________________
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  



Reklama:


Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Template forumix v 0.2 modified by Nasedo

Strona wygenerowana w 0,14 sekundy. Zapytań do SQL: 10