Pomógł: 2 razy Wiek: 34 Dołączył: 06 Sie 2007 Posty: 409 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2008-01-07, 20:31:39
Myślę, ze dla każdego z nas Tomasz będzie Nienackim - w końcu nawet opisy się zgadzają Paweł nie został przez żadnego z autorów tak dokładnie naszkicowany jak Tomasz przez Nienackiego.
_________________ "Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Zgadzam się. Paweł został wymyślony przez panów z Warmii i zasugerowany Ignaciukowi. Miał być przeciwieństwem Tomasza, kimś jak Chuck Norris. Ale chyba naprawdę to Pawła stworzyli pisarze z "wielkiej trójki".
Pomógł: 10 razy Dołączył: 22 Maj 2007 Posty: 1434 Skąd: Trójmiasto
Wysłany: 2008-01-30, 00:08:13
Od momentu ogłoszenia przez Ige konkursu mineło trochę czasu a i nowych użytkowników przybyło więc pragne przypomieć że odpowiedzi można wysyłać tylko do końca mięsiąca. Wszystkich którzy nie brali jeszcze udziału zachęcam
_________________ Władca ma prawo budzić strach u ludu, unikać jednak powinien jego nienawiści
Pomógł: 2 razy Wiek: 34 Dołączył: 21 Sie 2007 Posty: 341 Skąd: Zgierz
Wysłany: 2010-03-07, 16:19:39
Warto tu odnotować, że Iga napisała kolejna książkę:
./redir/www.telbit.pl/index.php5?art=482
Przyznam szczerze, że jestem pełen podziwu, 3 samochodziki i kilka książek "własnych" w wieku...noo wieku się nie wypomina, ale wiadomo o co chodzi, w tej sytuacji wiek działa w inną stronę
Zresztą, czym większą karierę zrobi, tym lepiej dla nas i forum, bo swoja osobą w znaczny sposób promuje Pana Samochodzika, historia zapamięta, iż od niego zaczynała
_________________ "My w Polsce nie znamy pojęcia pokoju za wszelką cenę." J.B.
Ostatnio zmieniony przez Pietia 2010-03-07, 16:20, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.