Pomógł: 55 razy Wiek: 60 Dołączył: 01 Gru 2012 Posty: 10342 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2017-05-15, 17:48:21
Zaraz zaraz, Bajeczka chyba była blondynką...
A spódniczka - no cóż, jestem za, choć wiem, że zaraz nam się tu dostanie od naszych pań forowych... Polecą wieprze, seksiści, oblechy, trutnie, satyry, pawiany itp.
_________________ Z 24
Ostatnio zmieniony przez Z24 2017-05-15, 17:48, w całości zmieniany 1 raz
von Dobeneck1 [Usunięty]
Wysłany: 2017-05-15, 18:20:51
Z24 napisał/a:
Zaraz zaraz, Bajeczka chyba była blondynką...
Przygotowałem się na takie zaczepki
'...Wysoka, szczupła, smagła brunetka z włosami przyciętymi na pazia..."
Z24 napisał/a:
A spódniczka - no cóż, jestem za, choć wiem, że zaraz nam się tu dostanie od naszych pań forowych... Polecą wieprze, seksiści, oblechy, trutnie, satyry, pawiany itp.
E tam, ja już jestem pijakiem, samobójcą z obsesją na punkcie Wikingów, to mogę też być na dokładkę męską szowinistyczną świnią.
Pomogła: 32 razy Dołączyła: 08 Lip 2011 Posty: 2157 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2017-05-15, 19:52:09
Dla mnie: Fetting na Baturę - pomimo cech "samochodzikowych", bo te Waldkowe wygrywają w cuglach
Na Tomasza jednak chyba Fedorowicz (bez "gęby", dajmy człowiekowi szansę ).
Kowalski tylko w młodości, potem się podobieństwo rozjeżdża.
I jeszcze daleki strzał -Witold Skaruch, drugoplanowy aktor, który często grał inteligenta, a czasami ciapę
Co do Bajeczki - widzę w tej roli Michalinę Olszańską. Z tego, co widziałam do tej pory, dziewczyna ma szerokie możliwości i spory talent. Z fryzurą "na pazia" wystąpiła w "Ja, Olga Hepnarowa", ale jednocześnie była średnio do siebie podobna, więc inne zdjęcia:
Pomógł: 55 razy Wiek: 60 Dołączył: 01 Gru 2012 Posty: 10342 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2017-05-15, 22:23:53
Witold Skaruch - jak najbardziej.
A pani Olszańska ładna, ale jakaś bezosobowa... A poza tym ja nie przepadam za fryzurą "na pazia" u pań ... ani za Bajeczką. Mogłaby ją zagrać Joan Collins...
_________________ Z 24
von Dobeneck1 [Usunięty]
Wysłany: 2017-05-16, 05:13:47
Z24 napisał/a:
A poza tym ja nie przepadam za fryzurą "na pazia" u pań ... ani za Bajeczką.
A ja przepadam, raz o mało całkiem nie przepadłem. Z24, czyli moja Bajeczka lepsza?
Pomogła: 49 razy Dołączyła: 03 Lut 2011 Posty: 4168 Skąd: Bezludna wyspa
Wysłany: 2017-05-16, 12:03:21
von Dobeneck napisał/a:
Milady napisał/a:
O, ta jest dużo lepsza!
Dlaczego lepsza, bo dłuższa?
Dlatego:
Zbigniew Nienacki napisał/a:
Nosiła długą, bardzo kolorową spódnicę w wielkie słoneczniki i śliczną ręcznie haftowaną bluzeczkę.
Ostatnio zmieniony przez Milady 2017-05-16, 12:05, w całości zmieniany 1 raz
von Dobeneck1 [Usunięty]
Wysłany: 2017-05-16, 12:06:46
Milady napisał/a:
von Dobeneck napisał/a:
Milady napisał/a:
O, ta jest dużo lepsza!
Dlaczego lepsza, bo dłuższa?
Dlatego:
Zbigniew Nienacki napisał/a:
Nosiła długą, bardzo kolorową spódnicę w wielkie słoneczniki i śliczną ręcznie haftowaną bluzeczkę.
Oj, Milesia, daj spokój, pozwól pomarzyć. Ja ten fragment dzisiaj czytałem i celowo pominąłem część o długości spódnicy. A tą Twoją trzeba skrócić do słusznej długości.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.