Czesio1 Zasuszony Fan Samochodzika Były administrator
Wysłany: 2010-02-16, 14:07:00
Szara Sowa napisał/a:
Oj, czesio, strzeż się ciętej riposty oraz rzutu judo!
Qrde, gdzie jest Wiewiórka? Miał mi przynieść podręcznik o judo.
Wysłany: 2010-02-16, 15:06:13
czesio1 napisał/a:
Szara Sowa napisał/a:
Oj, czesio, strzeż się ciętej riposty oraz rzutu judo!
Qrde, gdzie jest Wiewiórka? Miał mi przynieść podręcznik o judo.
Pięknie...człowiek wychodzi na kilka godzin...wraca a tu 50 postów do przeczytania! No i czyta... i co widzi koledzy chcą ze mnie zrobić Kuryłłę! Chyba powinnam się cieszyć, że nie Sebastiana, bo by nogi trzeba było przyciąć i ogon wydłużyć, nie wspomnę już o rozciągnięciu całego ciała... Dziękuję Wam koledzy za Waszą dobroć!
Wysłany: 2010-02-16, 15:08:42
iwmali napisał/a:
Pięknie...człowiek wychodzi na kilka godzin...wraca a tu 50 postów do przeczytania! No i czyta... i co widzi koledzy chcą ze mnie zrobić Kuryłłę! Chyba powinnam się cieszyć, że nie Sebastiana, bo by nogi trzeba było przyciąć i ogon wydłużyć, nie wspomnę już o rozciągnięciu całego ciała... Dziękuję Wam koledzy za Waszą dobroć!
Faktycznie, nie pomyślałem o Sebastianie!! A nawet chyba dostrzegam delikatne podobieństwo.
Chyba wybiorę jednak rolę Sebastiana, nie musi się uczyć tekstu. a jeszcze Czesio twierdzi, że jestem do niego podobna! Więc wolę Sebastiana niż Kuryłłę, Czesio możesz być "postrachem gastronomii".
Wysłany: 2010-02-16, 15:32:57
iwmali napisał/a:
Chyba wybiorę jednak rolę Sebastiana, nie musi się uczyć tekstu. a jeszcze Czesio twierdzi, że jestem do niego podobna! Więc wolę Sebastiana niż Kuryłłę, Czesio możesz być "postrachem gastronomii".
No to zacznij Iwmali trenować przeciąganie...pod szafą.
No to długiego Sebastiana i łysiejącego Kuryłłę już mamy a gdzie reszta? Kto chętny?
Wysłany: 2010-02-16, 15:37:55
czesio1 napisał/a:
No to zacznij Iwmali trenować przeciąganie...pod szafą.
Ludzie...nie! Ja mam pod szafą szparę na 3 milimetry, jak mam to robić???
A jeśli chodzi o wypadające włosy to wystarczy zastosować poradę Pawła i Kuryłło ma gęstą czuprynę!
Ostatnio zmieniony przez Iwmali 2010-02-16, 15:40, w całości zmieniany 2 razy
Wysłany: 2010-02-16, 15:41:14
iwmali napisał/a:
Ludzie...nie! Ja mam pod szafą szparę na 3 milimetry, jak mam to robić???
To dobrze, szybciej się rozciągniesz!
iwmali napisał/a:
A jeśli chodzi o wypadające włosy to wystarczy zastosować poradę Pawła i Kuryłło ma gęstą czuprynę!
To lecę kupić szczoteczkę do zębów.
Wysłany: 2010-02-16, 16:08:42
iwmali napisał/a:
i co widzi koledzy chcą ze mnie zrobić Kuryłłę! Chyba powinnam się cieszyć, że nie Sebastiana, bo by nogi trzeba było przyciąć i ogon wydłużyć, nie wspomnę już o rozciągnięciu całego ciała... Dziękuję Wam koledzy za Waszą dobroć!
Jest jeszcze Kasia, ale się wiek zdeczka nie zgadza
Wysłany: 2010-02-16, 16:09:06
unieski napisał/a:
Ale, ale, łysawy na avatarze to Ty jesteś, nie da się ukryć tego nawet pod berecikiem
Hehehe, udało mi się czuprynkę schować pod beretem. Dałeś się nabrać unieski.
Wysłany: 2010-02-16, 16:10:08
unieski napisał/a:
iwmali napisał/a:
i co widzi koledzy chcą ze mnie zrobić Kuryłłę! Chyba powinnam się cieszyć, że nie Sebastiana, bo by nogi trzeba było przyciąć i ogon wydłużyć, nie wspomnę już o rozciągnięciu całego ciała... Dziękuję Wam koledzy za Waszą dobroć!
Jest jeszcze Kasia, ale się wiek zdeczka nie zgadza
No tak bo Kasia ma prawie 18 lat a Iwmali 18 plus odsetki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.