w każdym punkcie ksero można taki mały banerek wydrukować za 10 zł 20?
do zdjęcia na zlocie byłby w sam raz .. tak mi się wydaje ..
nie mówie że to mają być banery bydlaste jak na plenerach np..tylko taki b2 ,b1 coś koło tego
Pomogła: 165 razy Wiek: 51 Dołączyła: 05 Kwi 2013 Posty: 32468 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2016-06-24, 18:49:31
Ja jestem za takim większym banerem. W zeszły weekend na mazowieckim zlocie poszukiwaczy też coś w tym stylu mieli i również sobie pomyślałam, że nam by się przydało. Nad wjazdem na teren można by powiesić.
Wysłany: 2016-07-20, 12:58:12
Witam! Jestem tutaj od niedawna i jak na razie na żadnym Zlocie nie byłem, ale moim zdaniem też powinien być zrobiony taki baner jak napisała Berta. Koszty takiego baneru (np. 3 metry na 1 metr) nie są duże, a ponadto zawsze służę pomocą - jako właściciel i wydawca portali internetowych, gazet i folderów mam pewne możliwości wydrukowania takiego baneru za grosze :-) Pozdrawiam
_________________ „Historia, archeologia i kryminalistyka doskonale się czują we własnym towarzystwie. Nic dziwnego, operują przecież zbliżonymi, nieraz identycznymi metodami odkrywania tego, co utajone” (Paweł Jasienica)
Bo przez 8 lat był tylko ten pierwszy, a ten drugi jest raptem od trochę ponad roku.
Więc siłą rzeczy ten pierwszy jest być może nawet nadal lepiej rozpoznawalny - a wiele osób zagląda tu po dłuższej przerwie.
Przez ostatni rok płynnie zamieniliśmy kolejność tych adresów, tak aby ten nowy stał się głównym. Ale dopóki ten stary także fizycznie istnieje, nie ma specjalnie powodu aby zupełnie z niego rezygnować. Jest on nadal jak najbardziej aktualny!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.