Witam wszystkich fanów pana samochodzika. Mam Prośbę szukam napisy filmуw o Pana Samochodzika.
Mam filmy:
"Latajace machiny kontra Pan samochodzik"
"Pan_samochodzik_i_niesamowity_dwor"
"Pan Samochodzik - Wyspa Zloczyncow"
"Pan Samochodzik i praskie tajemnice"
"Pan Samochodzik i Templariusze"
Ostatnio zmieniony przez oldmen50 2009-08-06, 13:45, w całości zmieniany 3 razy
Czesio1 Zasuszony Fan Samochodzika Były administrator
baczyі na szkolnych feriach polskie serialy...a teraz znalazca wszystkie filmy o Samochodzika...ale nie wszystko mogк rozebraж...chociaї i pokrewne jкzyki ale ednak...ot i isczк napisy
Tak, to raczej zapis łacinką tego słowa (bardziej: iscz'u).
Mam nadzieję, że znajdzie się wśród nas osoba, która pomoże koledze z Ukrainy znaleźć napisy.
Ostatnio zmieniony przez Babie_Lato2 2009-08-06, 13:43, w całości zmieniany 1 raz
Czy możesz powiedzieć jeszcze czy szukasz tych napisów w języku polskim czy koniecznie w jakimś innym (ukraińskim, angielskim, rosyjskim)? Jeśli po polsku to można pomyśleć o jakimś transkrypcie.
lepiej po polski, ale moїna i ruski albo ukraiсski albo angielski....Dopуki u mnie nie ma napisуw nie na jakim jкzyku....
Iwmali [Usunięty]
Wysłany: 2009-08-06, 21:03:08
Witaj Oldmen! Myślę,że jedynie filmy polskie dla niesłyszących,można znaleźć z napisami! Ale czy akurat Pan Samochodzik jest w takiej wersji to nie wiem?
Witaj! iskanie napisуw to nie gіуwne, mnie przyjemnie їe jest witryna pro twуrczoњci genialnego pisarza i jego gіуwnemu bohaterowi panu Samochodziku. I їe jest ludzie jakie odzywaj i z jakimi przyjemnie komunikowaж...Dzenkue!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.