maciek Twórca Maciek Horn - autor powieści samochodzikowych
Wysłany: 2008-01-10, 20:23:49 Artykuł "Podwójne życie Pana Samochodzika"
Witam,
W ostatnim wydaniu tygodnika "Extra Sukces" z 8 stycznia (nr 17), ukazał się mój artykuł pt. "Podwójne życie Pana Samochodzika".
Można go przeczytać w wersji elektronicznej lub ściągnąć w PDF-ie pod tym adresem: ./redir/fundacja.no-ip.com/~extram/2008/01/10_sukces_17.pdf
Znajduje się na stronie V (wkładka, w pdf-ie 10-ta strona).
Tygodnik "Extra Sukces" wychodzi we wtorki w Olsztynie w nakładzie 5000 egz. (Zaznaczam przy okazji, że nie mam nic wspólnego z przedstawianymi na pozostałych łamach tej gazety poglądami, zwłaszcza politycznymi).
Skrócona (mocno skrócona) wersja tego artykułu ukazała się w grudniu w czasopiśmie "Kurier drogowy" (nr 7) na stronie 12 pt "Wehikuł jakich mało".
Przy okazji bardzo dziękuję Wam za pomoc. Wasze Forum, podobnie jak strona Klubu Nienackofanów, jest kopalnią wiedzy o Panu Samochodziku.
Pozdrawiam,
Maciek
maciek Twórca Maciek Horn - autor powieści samochodzikowych
Wysłany: 2008-01-14, 00:02:31
Witam,
Wyżej wspomniany tekst ukazał się również na portalu olsztyn24:
Tu jest dużo łatwiej go przeczytać Jak zauważyliście tekst nie jest zbyt odkrywczy (dla miłośników postaci), ale ma raczej charakter popularyzatorski, a przy okazji jest wzmianka o stronach i forach, takich jak Wasze.
Pomógł: 10 razy Dołączył: 22 Maj 2007 Posty: 1277 Skąd: Trójmiasto
Wysłany: 2008-01-14, 18:48:54
Świetna robota Maciek, im więcej się pisze o Samochodziku tym lepiej dla popularności serii. Oby jak najwięcej nowych, młodych czytelników zainteresowało się naszymi ulubionymi książkami
_________________ Władca ma prawo budzić strach u ludu, unikać jednak powinien jego nienawiści
Bardzo ładnie
Jak czasami przypadkowo znajdę jakąś wzmiankę o lubianej książce, filmie lub czymś innym w gazecie, czy internecie to ciesze się jak głupia
Wysłany: 2011-10-01, 13:49:05
kurczę linki już nie działają. Mógłby ktoś jeszcze raz wrzucić?
_________________ Gdy znalazłem na podłodze kartkę z pierwszą wieścią o Ałbazinie, zostałem opętany myślą rozwiązania zagadki, dotarcia aż nad Amur, myślałem, że doznam rozczarowania i zostanę uwolniony z opętania. Nie przeżyłem jednak nic takiego. Powróciłem z tą samą chorobą, która mnie stąd wygnała. Sądziłem, że tutaj czeka mnie uwolnienie. I znowu nic. Choroba ma jest nieuleczalna. Gdyby mi znowu przyszło powtórzyć tę podróż bez przyczyny i bez rezultatu, zrobiłbym to bez wahania. Czy nie ma dla mnie ratunku?
Ostatnio zmieniony przez Nemo 2011-10-01, 13:49, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.