Wysłany: 2018-07-12, 19:21:20 Robert M. Rynkowski wita ;)
Zachęcony przez moderatora grupy "Twórcy" Protoavisa do przywitania się z forumowiczami niniejszym to czynię: witajcie, Drodzy Forumowicze!
Być może niektórzy z Was wiedzą, że moja powieść "Szyfr, muzeum i sykomora - czyli gdzie jest skarb prapradziadka" została zgłoszona do konkursu na Najlepszą Samochodzikową Książkę roku 2017. Niestety, tak jak nasza reprezentacja w piłce nożnej, zajęła ostatnie (w tym wypadku piąte) miejsce w grupie. ;) No ale była to grupa mistrzowska, więc nie jest tak źle.
Pozdrawiam wszystkich fanów książek Samochodzikowych!
Robert Rynkowski
Nietajenko Moderator Z-ca Przewod. Kapituły Samochodzik. Książka Roku
Witaj! Mój syn czyta właśnie Twoją książkę i póki co bardzo mu się podoba, do tego stopnia, że nie mogę go zagonić do spania. Słyszę tylko " no mamo, ale ja jeszcze czytam..."
Witaj! Mój syn czyta właśnie Twoją książkę i póki co bardzo mu się podoba, do tego stopnia, że nie mogę go zagonić do spania. Słyszę tylko " no mamo, ale ja jeszcze czytam..."
Aga, to dla autora najlepsza recenzja... Przekaż, proszę, pozdrowienia dla syna.
Ostatnio zmieniony przez RobertR 2018-07-12, 20:30, w całości zmieniany 1 raz
Berta von S. Administratorka Wspomagająca nienackofanka
Pomogła: 84 razy Wiek: 47 Dołączyła: 05 Kwi 2013 Posty: 22190 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2018-07-12, 23:40:22
Aga napisał/a:
Witam serdecznie.
Po pierwsze. Super Ciebie poznać.
Po drugie. Fajnie, że już nie jestem najmłodszy stażem w FMPS
Po trzecie. Jak daleko jest od Starego Rogu do Niedźwiedziego Rogu
Wysłany: 2018-07-13, 08:41:38
Witaj RobertR.
Po drugie. Fajnie, że już nie jestem najmłodszy stażem w FMPS
Po trzecie. Jak daleko jest od Starego Rogu do Niedźwiedziego Rogu
Ja również witam serdecznie!
Również super Ciebie poznać.
O, to teraz ja będę najmłodszy stażem w FMPS?
Od Niedźwiedziego Rogu do Starego Rogu jest jakieś 120 km.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum