Pomógł: 3 razy Wiek: 44 Dołączył: 24 Maj 2014 Posty: 502 Skąd: Bolesławiec
Wysłany: 2014-05-28, 07:13:44
Wygląda na to, że Dolny Śląsk jest ubogi w fanów. Górny Śląsk i Zagłębie rozbijają moje domysły na temat ich lokalizacji. Spodziewałem się najwięcej od Warszawy i Łodzi na północ.
A przecież Wrocław to prastolica Polski, kolebka Słowiańszczyzny ;)
Ostatnio zmieniony przez mruf 2014-05-28, 07:14, w całości zmieniany 1 raz
To się chyba nazywa pomroczność jasna. Nie wiem dlaczego ubrdałem sobie, że ci się czochradełko na głowie czerni. No cóż, Freud pewnie by wystawił jakąś trafną diagnozę.
_________________ Grunt się nie przejmować i mieć wygodne buty
Pomógł: 9 razy Wiek: 35 Dołączył: 15 Maj 2009 Posty: 6758 Skąd: Zagłębie Dąbrowskie
Wysłany: 2014-05-28, 09:13:21
mruf napisał/a:
A przecież Wrocław to prastolica Polski, kolebka Słowiańszczyzny ;)
Ostatnio często to słyszę 15 lat temu w pobliżu Twojego miejsca zamieszkania powstał bardzo fajny zespół muzyczny - Percival, który kultywuje tradycje słowiańskie Ostatnio miałem okazje byc na imprezie "Najazd Barbarzyńców" na której byli główną atrakcją i też wspominali o Wrocławiu jako kolebce Słowiańszczyzny
Ostatnio zmieniony przez Michal_bn 2014-05-28, 09:13, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 3 razy Wiek: 44 Dołączył: 24 Maj 2014 Posty: 502 Skąd: Bolesławiec
Wysłany: 2014-05-28, 09:27:05
Percival cacy choć ja wolę ich drugą twarz - Percival Schuttenbach, ostry folkowo-pogański metal. Nie znającym polecam odsłuchanie na jutubie kawałka "Pani pana zabiła".
Jak będzie ze 100 zmapowanych fanów to się zobaczy gdzie strzała Nienackiego trafiła najmocniej. Albo inaczej - gdzie najwięcej strzał trafiło.
Wiadomo, ze na Śląsk, bo tam mieszka najwięcej ludzi ;)
kiedys w szkole uczyli ilu obywateli przypada na 1 km w każdym regionie, im wiecej ludzi tym więcej samochodzikofanów ;)
Pozwoliłem sobie oznaczyć naszych troje zagranicznych foro/umowiczów.
Nie pamiętałem dokładnie skąd jest Brunhilda, ale wybrałem jej pewne sympatycznie miejsce
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum