Berta von S. Administratorka Wspomagająca nienackofanka
Pomogła: 84 razy Wiek: 47 Dołączyła: 05 Kwi 2013 Posty: 22240 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2018-10-10, 16:51:48
Wowax napisał/a:
Yvonne napisał/a:
1. Wowax - 128 pkt.
2. Berta - 114 pkt.
No,no,no - wyprzedzić naszego mózgowca, choćby na pojedynczym etapie, to wielki powód do dumy - brawo ja.
Gratuluję oczywiście.
Choć to naprawdę nie jest takie trudne. Wyprzedzić Atenkę, Kyna albo Yvonne to by był faktycznie wyczyn, bo zazwyczaj finiszują z przewagą 100-200 pkt nad resztą.
Serdecznie dziękuję wszystkim uczestnikom konkursu.
Bardzo się cieszę, że zechcieliście poświęcić trzy wieczory na zmagania konkursowe.
Brawa dla wszystkich!!!
Uroczyście ogłaszam, że konkurs szybki z piątej części kanonu "Nowe przygody Pana Samochodzika" wygrała:
BERTA von S. z ilością punktów 357
FANFARY!!!
Drugie miejsce zajął:
Wowax z ilością punktów 312
OWACJE!!!
Trzeci na podium staje:
Pierre Tendron z ilością punktów 274
BRAWA!!!
Pomógł: 29 razy Wiek: 43 Dołączył: 13 Sty 2013 Posty: 5999 Skąd: PRL
Wysłany: 2018-10-10, 18:47:33
Gratuluję zwycięzcom i dziękuję organizatorce za wspaniałą zabawę
W związku z tym, że nie jestem przyzwyczajony do zajmowania tak wysokiej lokaty w konkursie, odczuwam niestety pewien dyskomfort. Jeśli można, chciałbym przekazać po 3 punkty koleżance She oraz koledze Antracytowi i przesunięcie mnie na 25 (ostatnie) miejsce. Z góry serdecznie dziękuję za uwzględnienie prośby
Był to najbardziej jak dotąd oblegany konkurs w historii forum, w pewnym momencie mieliśmy on-line 29 osób!
Wielkie gratulacje dla wielkiej trójcy: Berty, Wowaxa i Pierra!!!
Wielkie podziękowania dla Organizatorki Yvonne za ogromny trud włożony w opanowanie "żywiołu naturalnego" oraz technicznego!
Protoavisie, niczego już nie wskórasz!
Mi pozostaje na pamiątkę nieoczekiwanie piękny wynik w postaci dokładnie 100 punktów.
Pomogła: 13 razy Dołączyła: 20 Lut 2017 Posty: 4040 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2018-10-10, 21:21:28
Yvonne, serdeczne podziękowania za organizacje konkursu!
Wielkie gratulacje dla zwycięzców Berty, Wowaxa i Pierre!!
I dziękuję wszystkim współuczestnikom za wspólną zabawę!!!
Wysłany: 2018-10-10, 21:40:02
Gratulacje dla Wowaksa i Pierra!
Yvonne dziękuję za organizację
Faktycznie takiego tłumu jeszcze nie było, szczerze podziwiam, że to ogarnęłaś.
A wszystkim współgraczom dziękuję za fajną zabawę.
Ostatnio zmieniony przez Berta von S. 2018-10-10, 21:40, w całości zmieniany 1 raz
Yvonne, jeszcze raz dziękuję za konkurs. Trochę pomarudziłem ale i tak było fajnie. Na przyszłość warto może rozważyć rozwiązanie, w którym z czterech (na przykład) sesji konkursowych, do końcowej klasyfikacji liczą się trzy najlepsze każdego gracza. Wtedy w przypadku gości czy innych trudności, jedną sesję można odpuścić bez straty szansy na dobry wynik w całym konkursie. Były konkursy, w których ta zasada funkcjonowała.
Dziękuję Kustoszu za miłe słowa.
Cała przyjemność po mojej stronie
Przemyślę Twoją propozycję, chociaż w najbliższym czasie to inni Forowicze będą organizować konkursy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum