Pomógł: 1 raz Dołączył: 26 Paź 2010 Posty: 98 Skąd: Niesamowity Dwór
Wysłany: 2018-10-08, 12:20:59
Skoro powstał film o 93-letnim Sherloku Holmesie (z Ianem McKellenem), to mogłaby powstać powieść z sędziwym Tomaszem, który pomaga w rozwikłaniu zagadki, zresztą mogłaby to być powieść z jajem, czyli Tomasz opowiada jedną ze swych nieopublikowanych przygód:)
Z tym przysłowiowym jajem powstał film pod tytułem PS i Niesamowity Dwór. Jest tak jajcarski, że w czasie jego oglądania człowiek ma niekontrolowany odruch wymiotny.
Myślę, że ten rzeczywisty Pan Samochodzik odszedł wraz ze śmiercią Zbigniewa Nienackiego i niech tak zostanie.
Zdaje się, że w pierwszych kontynuacjach w jakich się pojawiał miał był przed trzydziestką.
Czyli teraz byłby pewnie młodzieńcem lat czterdzieści i kilka
Skoro powstał film o 93-letnim Sherloku Holmesie (z Ianem McKellenem), to mogłaby powstać powieść z sędziwym Tomaszem, który pomaga w rozwikłaniu zagadki, zresztą mogłaby to być powieść z jajem, czyli Tomasz opowiada jedną ze swych nieopublikowanych przygód:)
W połowie drogi zostałem zatrzymany przez policję za rzekome prowadzenie z kroplówką. Była to oczywista bzdura, ponieważ żadnej kroplówki nie było lecz cewnik
Pomógł: 1 raz Dołączył: 26 Paź 2010 Posty: 98 Skąd: Niesamowity Dwór
Wysłany: 2018-10-15, 09:19:03
Sędziwy Tomasz mógłby również udzielać cennych rad, jak nie należy postępować z płcią piękną, w końcu ma w tym niebywałe doświadczenie (100% stary kawaler).
A jakie to Pan Samochodzik miał doświadczenie z kobietami? Trochę poflirtował i nic więcej. Jeżeli już, to mógłby doradzać jak nie dać się usidłać kobiecie i zostać do końca starym kawalerem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum