Wysłany: 2017-12-28, 14:44:18 Samochodzikowa Edycja Dwutygodniówki - Kanon Mistrza
Hej
W nowym roku rusza kolejna edycja naszej fotograficznej dwutygodniówki. Tym razem bawić się będziemy na wzór samochodzikowego wierszokonkursu. Każda edycja dotyczyła będzie kolejnego tomu naszego mistrza. Przed każdym konkursem z danego tomu podam również kilka słów kluczowych. Do wybranego przez Was słowa (z podanych przeze mnie) próbujecie dopasować tematycznie swoją fotorafię.
Zasady regulaminowe w tym punktacja pozostają bez zmian. Z uwagi na tematykę nadchodzącej edycji liczę na spory udział forowiczów
Edycja pierwsza: Wyspa złoczyńców Słowa kluczowe:rzeka, bunkier, czaszka Termin: Do niedzieli 7 stycznia do godz. 22.00
Adres: Fortaigne@gmail.com
Ostatnio zmieniony przez Szara Sowa 2018-01-20, 18:01, w całości zmieniany 2 razy
Szara Sowa Ojciec Zarządzający Przewodniczący Kapituły Samochodzik. Książka Roku
Pomogła: 58 razy Wiek: 46 Dołączyła: 05 Kwi 2013 Posty: 18677 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2018-01-06, 10:35:30
Nemo przypomina w shoutboksie, ale nie każdy widzi, więc jeszcze tu napiszę.
Hasło: rzeka i/lub bunkier i/lub czaszka oraz oczywiście Wyspa Złoczyńców.
Budka się zamyka w niedzięlę o 22:00, wiec akurat cały weekend na fotografowanie.
Ostatnio zmieniony przez Berta von S. 2018-01-06, 10:35, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 5 razy Wiek: 47 Dołączył: 21 Cze 2015 Posty: 3227 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2018-01-12, 00:22:46
A tak na marginesie, czemu nie ma ikonek za udział w konkursie fotograficznym?
Dla wierszokletów są, za konkurs graficzny były, to może i teraz skoro przerabiamy kanon ,,miszcza,, , warto by było zrobić?
Wysłany: 2018-01-12, 09:44:48
Szara Sowa napisał/a:
Będą, ale po zakończeniu!
Otóż to. W konkursach zawsze ikonki są po zakończeniu. Tylko z tymi rowerkami jakieś przekręty.
A tak swoją drogą to ja się pytam z jakiej paki rowerki w ogóle mają ikonkę, skoro przez kilka edycji fotokonkursu słyszałam argumenty, że nie może być ikonki, bo ikonki mają prawo mieć tylko konkurencje związane z kanonem??
A tak swoją drogą to ja się pytam z jakiej paki rowerki w ogóle mają ikonkę, skoro przez kilka edycji fotokonkursu słyszałam argumenty, że nie może być ikonki, bo ikonki mają prawo mieć tylko konkurencje związane z kanonem??
To Koleżanka przespała dyskusję letnią?
Jest to forma reklamy rywalizacji. Ikonki mają tylko bieżący uczestnicy rywalizacji.
Podobnie jest z członkami Kapituły na Samochodzikową Książkę Roku!
ikonki mają prawo mieć tylko konkurencje związane z kanonem
Wierszokletą pan Tomasz nie był, a ikonka jest!
Ale tu jest różnica. Konkurs poetycki traktuje o pozycjach kanonu, a rowerek nie. Jest tylko jedna możliwość aby rowerek był stosownie umocowany. Musiałby on dotyczyć rywalizacji rowerowej na trasie Tynwałd - Boreczno. W ostateczności uszedłby także odcinek Chenonceau - Amboise.
_________________ Grunt się nie przejmować i mieć wygodne buty
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum