W PSiN Mendoza jest prawą ręką szefa niewidzialnych w PSiUFO jest "przywódcą i organizatorem".
Mnie się wydaje, że w samych Niewidzialnych jest przedstawiony raz jako prawa ręka, a raz jako szef.
Ale ręki nie dam sobie uciąć.
Nie mogę teraz sprawdzić, bo o dziwo, we francuskim hotelu nie mają Samochodzików
Sprawdzę jutro, jak wrócę do domu.
Fakt:
"Wiadomo tylko, że jego prawą ręką jest niejaki Marlon Mendoza, Włoch, Hiszpan czy Francuz, nikt tego dokładnie nie wie, bo posługuje się wieloma paszportami."
"niemal już legendarny przywódca gangu — Marlon Mendoza"
Fakt:
"Wiadomo tylko, że jego prawą ręką jest niejaki Marlon Mendoza, Włoch, Hiszpan czy Francuz, nikt tego dokładnie nie wie, bo posługuje się wieloma paszportami."
Fakt:
Czepiacie się, chłopak po prostu awansował
Nie chcę pani schlebiać, ale jest pani uosobieniem przygody. Gdy patrzę na panią łowiącą ryby, pływającą po jeziorze, nie wyobrażam sobie, aby istniała bardziej romantyczna dziewczyna. samozwańczy prezes Klubu Martologicznego
Pomogła: 58 razy Wiek: 46 Dołączyła: 05 Kwi 2013 Posty: 18677 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2017-12-09, 11:39:42
Mysikrólik napisał/a:
Nietajenko napisał/a:
A mnie się wydaje, że Marlon Mendoza od początku był szefem. Wygodnie jest jednak działać jako podwładny bo odpowiedzialność jest mniejsza.
Jakaś analogia do naszego "podwórka"? Miało nie być o polityce.
Eques napisał/a:
Berta napisał/a:
A jak uwzględnić jeszcze powieści dla dorosłych, to już się zaczyna kłębić od powtórzeń: np. w trzech różnych dziełach bohaterowie nocowali w hotelu "Goldenes Lamm"
???? Nie kojarzę. Wielki Las? Gdzie?
W „Wężu morskim”, "Zabójstwie Herakliusza Pronobisa" oraz pierwotnej wersji (maszynopisie) „Księgi Strachów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum